Header Ads Widget

Juhász Péter és Gulyás Márton együtt akarnak még több jót tenni ennek a nemzetnek, tüntetnek a migránsokért.

Csak a tisztánlátás kedvéért, áruljátok már el hol voltatok és hányszor tüntettetek akkor, amikor bombázták őket? 


Hol és hányszor tüntettetek azok ellen, akik lerabolták és lassan körbe gyilkolták az egész földbolygót?
Hol és mikor tüntettetek azok ellen, akik miatt ma menekültekről beszélhetünk?
Hol és mikor tüntettetek a betonfalak ellen, a gyermek és nemzet gyilkosok ellen?
Milyen jogon és kitől kaptatok felhatalmazást, hogy semmibe véve ennek a nemzetnek a törvényeit, hazaáruló életformát folytassatok?
És kitől kapott felhatalmazást az EURO-LIBERO kifosztó sátáni bűnszervezet, hogy elárassza bevándorlókkal Európát, amit ők maguk teremtettek? Az általatok képviselt áldemokráciának semmi köze sem a népuralomhoz, sem az igazsághoz, EZT ÚGY HÍVJÁK DIKTATÚRA.

Nem lenne jobb ha szépen elmennétek oda, ahol gyilkolják egymást és a nemzet gyűlölettől vezérelve több kárt nem tennétek ennek a nemzetnek? Minden tettetek ILLEGITIM ebben az országban.

Egyébként meg Magyarország nem tartott rabszolgákat, nem raboltunk ki és nem bombázott le egyetlen nemzetet sem, nem hamisítottuk meg senkinek a történelmét, nem kereskedtünk halottak csontjain, és nem kényszerítettük rá senkire hitvilágunkat, sem azt hogy ide jöjjön sem azt hogy ezt a nyelvet beszélje. A migráns kérdést meg oldják meg azok a fajkeverő sátáni fajzatok, akik létrehozták.

Ép elméjű embernek nem kell semmilyen felforgató élősködő a saját hazájába, akik a nőket állatként kezelik és nem tisztelnek semmilyen más kultúrát, a SÁTÁNI FAJGYŰLÖLŐ ÉLETFORMA ITT KEZDŐDIK.

Ez az egész migráns káosz teremtés azoknak az érdeke, akik szintén soha, sehol nem tudtak felzárkózni, és létezésük óta a megosztásból, a gyűlöletkeltésből és a kifosztásból élnek, más nemzetek nyakán élősködve.


A bevándorlókat tolva maguk előtt tudatosan végeztetik ezt a pusztítást, hogy ezzel fedjék le mindazt a mocskot, és hazugságot, amivel évszázadokon át, zsarolták, fosztogatták és hazugságban tartották az egész emberiséget, történelmi és vallási szinten egyaránt.




Néhány tucatnyi ember, főleg külföldiek, és a baloldal pár emblematikus figurája a határok ellen tüntet Röszkén.

A tüntetésről Bakondi György tájékoztatta az MTI-t. Elmondása szerint a Soros-szervezet tagjai szervezetten, buszokkal, autókkal érkeztek a helyszínre. Így is mindössze nagyjából 85 ember gyűlt össze Röszkén, a Szent Antal téren nagyjából 85 ember gyűlt össze szombat délután.

Bakondi közlése alapján a résztvevők 60-70 százaléka külföldi, köztük vannak szerbek, olaszok, németek és spanyolok. Mellettük vannak ismertebb magyarok is, mint Juhász Péter, Gulyás Márton és Schilling Árpád rendező.
A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, hogy a tüntetők röpcédulékat osztogatnak, "Nem kell határ", "Nem kell börtön" feliratokkal.

A tüntetés célja, hogy ne legyenek határok, ne legyen védekezés, mindenki korlátozás nélkül juthasson be az Európai Unió területére - fogalmazott Bakondi György, aki úgy tudja, a demonstrálók azt tervezik, hogy Röszkéről a határ érintésével a tranzitzónához mennek.

Bakondi György kiemelte: a térségben megfelelő létszámú rendőri erő tartózkodik, akik minden provokáció ellenére, minden helyzetben fenn fogják tartani az államhatár védelmét.
888.HU MTI.HU