Header Ads Widget

Van bennünk egy olyan lélek, amelynek nagyobb a tudása, mint most bármilyen fizikai emberi lénynek itt a bolygón.

A lelke pontosan tudja mi a helyes, ha nem hagyja magát kívülről befolyásolni (TV, RÁDIÓ, INTERNET, SZOMSZÉDOK, TESTVÉR, BARÁT, SZÜLÖK STB...), és megtanulná hogyan kellene a lelkére hallgatni.

Amennyiben hajlandó saját magára időt és energiát fordítani, olyan információkhoz juthat amelyben nem fog csalódni, nem érik anyagi veszteségek, lelki és testi betegségek. Minden létező problémánk ami velünk történik anyagi szinten, lelki eredetű és tetteink következménye, beleértve a baleseteket is, SEMMI NINCS VÉLETLEN ÉS OK NÉLKÜL.

Mégis az emberek többsége kívülről várja a csodát, és úgy gondolja, hogy majd a pártjuk, vagy vallásuk, vagy mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak. TÉVEDNEK!

A keresztény vallás tanítása szerint a lélek akkor születik meg, amikor a test megszületik. Már a kezdetektől hazugságra épül minden. Ezt azért tanítják így, hogy az emberek kishitűek, kiszolgáltatottak, rabszolgák és manipulálhatók maradjanak.

Elferdítik a valóságot mert Jézus soha nem mondta azt, hogy egy életünk van és egy halálunk, és soha nem is tanított ilyent, sőt ennek az ellenkezőjét tanította ami nem szerepel a jelenleg kapható bibliában. 

Képzelje el ha azt tanítanák a keresztény egyházban, hogy van bennünk egy olyan lélek, amelynek nagyobb a tudása, mint most bármilyen fizikai emberi lénynek itt a bolygón.

Jézus: „Ha akkora hitetek lenne mint egy borsószem, hegyeket tudnátok mozgatni.”

Az ember sokkal többre képes, mint amennyit elhitetnek róla vagy hisznek magukról, és képesek arra, hogy irányítás nélkül cselekedjenek.

Ha az emberek tudnák, hogy milyen tudással és képességekkel rendelkeznek vagy milyen tudást és képességeket érhetnek el, akkor az egész politikai, oktatási, vallási rendszer a Pápától kiindulva és az összes kívülről érkező lelkeken kereskedő dogmarendszer, összeomlana.

Ha az emberek tudnák azt, hogy van bennük egy olyan lélek, amely legalább egy millió éves és testben megélt már sok száz vagy több ezer vagy ennél sokkal több életet, AKKOR MEGTANULNÁK hogyan kommunikáljanak a lelkükkel.


Ennek a léleknek az összes tapasztalata, az nem törlődött az újraszületéssel. 
Ha az emberek tudnák azt, hogy hogyan forduljanak a saját lelkükhöz segítségért, például tanácsokért és nem azt hitetnék el már gyerek kórtól, hogy egy életünk és egy halálunk van, akkor az emberek nem a mának élnének, hanem gondolkodnának, hogy egyáltalán nem mindegy hogy most hogyan élik az életüket, mert az kihat a következő életükre is.

Amit most kapunk a sorstól, vagy akit most kapunk a sorstól, azt azért kapjuk,  mert az előző életemben bizonyos dolgokat nem tudtunk elrendezni.


Az embert úgy lehet a legjobban manipulálni ha fél a haláltól, erre az alapfélelemre rá lehet építeni bármilyen más félelmet. Az ószövetségi, gyilkoltató, gyarmatosító, félelemben tartó Istenkép ezt a célt szolgálja, akinek semmi köze, sem Jézushoz, sem a Teremtő Istenhez.

Van egy másik amire még lehet építeni a manipulációt, a vágyakra. A vágyakat pedig szintén az mozgatja, hogy egy élet van és egy halál és most kell mindent megélni, mert rövid az élet. Csak az a baj hogy amikor az embert megkérdezik halála előtt mit csinálna másként, akkor többek között azt mondják hogy a lehetőségeimet sokkal jobban kihasználnám, sok mindent másképpen csinálnák, több szeretetet adnák stb...

Van nekünk egy olyan lelkünk, amely óriási tudással rendelkezik. Így Önnek helyesen kellene cselekedni, döntéseket hozni, ennek ellenére az emberek mindezt úgy teszik ahogyan másoktól látják és nem úgy ahogyan lelkük sugallja.

Ha azt látják, hogy ahhoz hogy boldoguljunk fel kell venni hitelt, akkor ő is fel vesz hitelt.
Ha azt látják másoktól hogy vágyni kell valamire, és beteljesül akkor ő is vágyik majd valamire.

Rossz döntéseket hoz amiből csak problémái lesznek, családi és anyagi problémái egyaránt és ez mind azért van mert mások után mennek, másokra hallgatnak, és nem képesek a saját lelkükre hallgatni.

Gondoljon arra amikor valamit megkellet tennie és volt egy első sugallat, nem arra hallgatott, hanem valami másra amikor kiderült hogy rosszul döntött akkor visszaemlékszik és azt módja, hogy bárcsak az első gondolatra hallgattam volna.

A legtöbb ember úgy éli az életét hogy "BÁRCSAKOL", bárcsak ezt vagy azt tettem volna, bárcsak ilyen vagy olyan döntést hoztam volna stb.... Nem jobb lenne ha ez a bárcsak nem lenne és Ön mindig a helyes döntést hozná vagy a helyes cselekedetet végezne? 


Itt a lehetősége, hogy meghozza élete legnagyobb és legjobb döntését.

Olyan eltitkolt tudásra, teremtő képességekre, szakmára és kereseti lehetőségre tehet szert, ami nem évül el és amit nem kaphat meg sehol máshol.

Lehetősége van cégen belül dolgozni azonnal, kötetlen munkaidőben otthonról, vagy diplomaszerzés után külső cégeknek, magánszemélyeknek!
A képzéseken részt vehet Online vagy személyesen!