Header Ads Widget

Magyarországon idegen érdekeket képviselő élősködők fosztogatják hazánkat elszámoltatás nélkül.



Ki az aki még mindig el hiszi, hogy egy hazaáruló baloldal,
 az valaha is a nemzet érdekeit fogja vagy tudja szolgálni? A nemzet nyakán élősködők körömszakadtáig védik azt a rendszert, amely pénzel vagy zsarolással árulóvá tette őket. Ezért nem volt rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, és ezért van az, hogy a hitelt hitelből finanszírozzuk.

Az elmúlt évtizedek arról szólnak, hogy ki lopott többet, mindig ellenzékből mondják a TUTIT és így szereznek újból és újból legitimitást és hatalmat maguknak. Bármit megtehetnek egy olyan tömeggel, akik még mindig úgy gondolják hogy majd mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak.

Az összes pártnak meg volt minden esélyük arra hogy vissza állítsák történelmi alkotmányunkat, csak hogy ez nem megy nekik. Inkább dagonyáznak ebben a megosztó, kifosztó, pusztító, rendszerben.

A kérdés már csak az, hogy ez a hazaáruló szervezet milyen jogon, milyen törvény alapján szereztek bármilyen hatalmat ebben az országban és milyen jogon hoznak bármilyen törvényt és milyen jogon élősködnek a magyar nemzeten? 

Minden létező pusztítás ami ma történik ebben az országban, az mind 1 tőről fakad, testi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt. 


Meg van minden jogunk és eszközünk arra, hogy elküldjük Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra. RÉSZLETEK:  http://napitema.blogspot.hu/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html